Pleisterwerk in Groningen

Voordat er gestart kan worden met schilderwerk of het aanbrengen van behang dient u aandacht te besteden aan het egaliseren van uw muren. Onze stukadoors hebben hier een passende oplossing voor en komen graag bij u in Groningen langs. Met behulp van onze speciale gereedschappen brengen wij een laag gipsmortel, ook wel pleister genoemd, aan op uw muren. Door het aanbrengen van deze laag pleisterwerk zijn uw muren binnen de kortste keren klaar om afgewerkt te worden met bijvoorbeeld verf of behang.

Het voordeel van pleisterwerk

Het grote voordeel van pleisterwerk is dat het jaren meegaat. Daarnaast is het een makkelijk te bewerken ondergrond. Of u nu kiest voor verf, behang of een afwerking met sierpleister. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt kiezen voor de afwerking die bij uw interieur past.

Sierpleister

Verf en behang zijn natuurlijk in eindeloos veel kleuren verkrijgbaar, maar tegenwoordig heeft u op het gebied van sierpleisters ook erg veel keuze. Van ronde korrel en hoekige korrel tot gekleurde korrels en wandpleisters die voor een mediterrane sfeer zorgen, bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van pleisterwerk? Wij gaan graag met u in gesprek en voorzien u van deskundig advies.