Spachtelputz aanleggen in Groningen

Na het glad stuken van uw muren kunt u besluiten om het af te werken met spachtelputz. Laat dit doen door de professionele stukadoor in Groningen, want het aanleggen van spachtelputz vereist een ervaren, vaste hand. Uw stukadoor in Groningen en de omgeving van Groningen kan spachtelputz perfect voor u op de muur aanbrengen. Een dergelijke sierpleister kan meestal in allerlei kleuren worden aangebracht en kunt u kiezen uit verschillende soorten.

Wat is spachtelputz?

Deze sierpleister wordt het meest gebruikt. Het is een mengsel van bindmiddel op basis van kunststof en marmerkorrels. Het is makkelijk te bewerken en wordt aangebracht in een laag van één tot vier millimeter. Bovendien kunt u spachtelputz in meerdere korreldiktes krijgen, u kunt dus zelf de structuur op uw muur bepalen. Spachtelputz is in iedere kleur aan te brengen, is stoot- en boenvast en zowel voor buiten als binnen geschikt.

Rustiekputz en granol

Ook hebben wij rustiekputz en granol in ons assortiment. Rustiekputz lijkt veel op spachtelputz, maar heeft een iets grovere structuur, granol heeft de meest grove structuur van de drie soorten sierpleisters. Als u meer informatie wilt over spachtelputz of andere soorten sierpleisters, staan wij in Groningen en de omgeving van Groningen altijd voor u klaar om u van aanvullende informatie te voorzien.